Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Ήσυχες παραλίες της Κίνας













4 σχόλια:

Stepas είπε...

Απίστευτο πραγματικά!Καλά εκεί στην Κίνα έχουν παραλίες κατάλληλες για μπάνιο;Ιδέα δεν είχα.

nickpet είπε...

Τι να σου πω, αγαπητέ stepas, μακριά από εμάς! Φανταζεσαι να γίνεται αυτό το χάλι στις δικές μας παραλίες; Πάντως οι Κινέζοι, ακόμα και εκεί, στρατιωτάκια, πλήρης στοίχιση, καμία ομπρέλα να μην ξεφύγει από τη σειρά της! Κι εμείς εδώ στο Ελλάντα θέλουμε ο καθένας μας από 10 τετραγωνικά μέτρα παραλία για τα κουβαδάκια μας, το φραπέ, το τάβλι και όλα τα συναφή. ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Stepas είπε...

Πάντως, πέρα από το δεδομένο έλλειμμα δημοκρατίας που έχουν, νομίζω ότι δίχως τέτοιου είδους πειθαρχία ένα έθνος των 1 δις και βάλε ανθρώπων δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τη συνοχή του.Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό(σίγουρα πάντως με αυτά που ακούω δεν θα ήθελα να ζω εκεί)αλλά έχουν βρει έναν τρόπο οι εκεί εξουσιάζοντες να κάνουν τον κόσμο να πειθαρχεί χωρίς πολλές αντιδράσεις.

nickpet είπε...

Συμφωνώ μαζί σου φίλε stepas, ένα μόνο θα σου υπενθυμίσω: Και μόνο από το γεγονός ότι τους έχουνε βάλει σαν έθνος πλαφόν ενός και μόνο παιδιού ανά οικογένεια, και εφόσον το έχουνε δεχτεί, όλοι οι άλλοι περιορισμοί θα τους φαίνονται απλά παιχνιδάκι...